1989 Chevrolet Beretta Base

2019 - Találkozók

 • Majd két év után végre újra együtt a két autó. Csodás napsütéses időben ellátogattunk Győrbe a Veteránjármű Találkozóra. Továbbra is csodálatos érzés, amikor együtt mehetünk velük valahova.

 • Egy hétvége, két találkozó. Kint voltunk a 24. PP-n is, ami messze a legtöbb embert vonzotta be, hála a jó időnek és a szezonkezdésnek. A majd 2900 autó között megbújtak ők is kettesben.

 • Egy kiadós túra volt az idei tavaszi ACCH Találkozó Felsőtárkányban, amit idő hiányában egy nap alatt jártunk meg, így jó 6-7 órán át élveztük egymás társaságát az autóval. Gyönyörű idő volt, a környék csodaszép volt, szóval megérte azt a sok száz kilométert. Az autó hibátlanul üzemelt, és remélem még sok ilyen túránk lesz, akár az idei évben is!

 • Bő egy hónapos kihagyás után újra nyakunkba vettük az országot, és elkocsikáztunk Sárvárra, a 2. Veterán Piknikre, ahol csodás környezetben, nagyszerű járgányok között élveztük a napsütéses június első napját.

 • De ha már úgyis úton voltunk, akkor "kis" kitérővel útba ejtettük Győrt is, ahol pedig kis rockabilly zene és pár remek hamburger mellett élveztük a 3. Rockabilly Parkingot.

 • Újabb két autós találkozónk volt a 2. Rábaparti Találkozó, ami csodás volt, pont mint tavaly. Egy picit azért az autó próbára tett, mert a töltés nem mindig volt velünk az odavezető úton, de haza már gond nélkül jutottunk.

 • Egy újabb első alkalmon is túl vagyunk, részt vettünk az első oldtimer túránkon, ami igazán jó élmény volt. A nagy meleg ellenére is remekül éreztük magunkat és gyönyörű helyeken jártunk, amiért köszönet a szervezőknek.

 • Egy laza szombat esti kiruccanás Fehérvárra, mindkét autóval. Szép este, ismerős arcok, megyünk legközelebb is.

 • Orfűre mindig is el akartam jutni, most itt volt az alkalom, hiszen az ACCH nyári találkozóját idén ott rendezték. Bár a hangulat "családiasra" sikerült, a hely gyönyörű volt és nagyon jól éreztük magunkat, az esti mozizások pedig nagyon hangulatosra sikerültek. Ha lehet, mi jövőre is jövünk!

 • Ezúttal más összeállításban látogattunk ki Polgárdiba egy kis autós bulira. Nem ez volt a legnagyobb este, de legalább a társaság jó volt!

 • Egyik legjobb hangulatú autós találkozónk volt a Balatonfűzfőn rendezett veterán találkozó, amin mindkét autót sok-sok érdeklődő szempár vizslatta, illetve többekkel sikerült nagyon jól elbeszélgetni.

 • Évek óta terveztem, hogy ki szeretnék látogatni egy HotSummerNites-ra Bécsbe. Így az idei komáromi találkozót megelőző pénteken ezt meg is tettük, és nagyon jó döntés volt. Elképesztő autókat láttunk, mindenkinek csak ajánlani tudom a kilátogatást!

 • Ha tavaly épp le is csúsztunk róla, idén viszont ott voltunk az autóval Komáromban, ami nagy örömmel töltött el.

 • A nyár zárása idén is az erdőkertesi autós promenád volt, ahol először vettünk részt két autóval. Remek program volt újfent, jövőre is jövünk!

Hozzászólások

 1. k.csaba  - 2017. május 15. 17:49

  Komoly munka! Gratulálok

 2. J.Acko  - 2017. május 15. 18:58

  Köszi szépen!
  Igen egész sok a meló, de minden percét imádom!!!

 3. Cece  - 2018. január 28. 19:32

  Én is gratulálok, nagyon sok melóval nagyon szép lett!

 4. J.Acko  - 2018. január 31. 18:34

  Köszönöm szépen! A sok munka még nem ért véget, van még hol szépülni.

 5. cadillacv8  - 2018. július 15. 21:34

  Elképesztő munka,elképesztő kitartás,nagyon-nagyon irigykedem,úgy hiszem pár információt fogok hasznosítani a leírásodból ha meg tudom majd élni én is ezt a fajta felújítást !
  Itt jól kijön a gép szeretete,és látszik hogy a gazdaságosság ,vagy a rentábilis megtérülés az mélyen lent maradt a szerelőakna aljában az olajsárban..ez a TE autód,nem másnak készült.
  Amit sokan nem látnak még : szinte egy ilyen autónak párja még az amcsi találkozókon is alig van,nemhogy az utakon !

 6. J.Acko  - 2018. július 16. 21:59

  Nagyon szépen köszönöm, remélem mihamarabb személyesen is lesz lehetőségünk beszélgetni!

 7. cadillacv8  - 2019. március 24. 11:01

  Azért ha egyszer eladod,az eurotax árhoz add hozzá a beleölt munkaórákat felszorozva egy átlag rezsióradíjjal :-)
  Ha egyszer értékesíted a gépet (de ne tedd! ),akkor ezeket az oldalakat nyomtasd ki előtte,és tedd a prospektusok közé,mert ez még egy autónyi árat megér legalább annak aki átlátja ezt a rengeteg melót amit beleteszel .
  Még mindig csodállak és meghajlok előtted !
  Pokol egy olyan autót rendbe tenni,amiből sok készült,de a használattól egyszerűen elpárologtak az utakról.. nyom nélkül eltűnve.
  A tipikusan amerikai autókhoz amiből 1/10-ét gyártottak,sokkal könnyebb bármit beszerezni mint ezekhez ..amit a nép használt,legyűrt.leharcolt,majd kidobott.

 8. J.Acko  - 2019. március 25. 22:05

  Az alkatrészekkel kapcsolatban igazad van, a mechanikát leszámítva nagyon nehéz bármihez is hozzájutni. A képekből már készült egy nyomtatott kivonat, hogy legyen mit lapozgatni annak, akit érdekel mi történt az autóval idáig. Az pedig a legeslegutolsó dolog lenne, hogy megváljunk tőle, hisz ez már régen sokkal többről szól, mint "pusztán egy autóról".

 9. csoki33  - 2019. augusztus 22. 06:39

  Gratulálok ehez a projekthez.Látszik hogy szereted az autód.

 10. J.Acko  - 2019. augusztus 22. 15:23

  Köszönöm szépen! Igen az imádat az határtalan az autó irányába.

 11. euromaci  - 2021. január 15. 10:42

  Gratulálok! Ez komoly projekt, jó képekkel, leírással!

 12. J.Acko  - 2021. január 18. 18:53

  Köszönöm szépen! Így egyben olvasva egy hosszú téli este programja.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • LepényBalázs:

  A legjob helyre került Hozzád a Vas. Örülök, hogy ilyen alaposan figyelsz

 • J.Acko:

  Köszönöm szépen! Így egyben olvasva egy hosszú téli este programja.

A lap tetejére