2005 Cadillac STS ő Borisz

Évfordulunk

 • 2éve birtoklom a szekeret. Nagy dolog ez, volt rengeteg autóm de csak kettő volt amelyik 2évnél tovább szolgált nálam és mindkettő amerikai szekér, szóval mostanra kijelenthetjük, hogy a betegségem idülté vált. :)
  A két év alatt sokat ment és ez idő alatt egyszer sem hagyott cserben, nem állt meg alattunk, semmilyen meglepetést nem tartogatott az ismert kormányzár makacskodásán kívül de azzal együtt élünk. Csörgő motorral is hazahozott külföldről pedig akkor már tényleg aggódtam érte. Hozzá kötődik életem eddig legdrágább javítási költsége is, a motorgenerál rendesen odavágott a családi kasszának de megérte, simán lehet hogy ez a motor majd valamikor egyszer egy másik autóban folytatja a pályafutását mert ruhája hamarabb porlik el, a Tuboly művek profi munkát végzett. A kopó cuccokat meg mindig időben kicserélem pont azért, hogy ne legyen belőle később baj, így aztán nincs meglepi.
  Többször felmerült az eladás terve de aztán mindig elvetettem mert egyszerűen pont jó nekem és a család számára minden paramétere. Jó a mérete, egész jól megy, vállalhatóan fogyaszt, tökéletesen kényelmes no és nem sosem kell keresni a tucat bémvé/audi/merci sorban a parkolóban mert... :) Téli viszonyok között is teljesen élhető, de azért az Alpokba nem ezzel indulnék el a hótolók előtt. (arra van egy Subarum. :))
  A szumma:
  Cadillac=Nagyjóság :)

Hozzászólások

 1. Thor  - 2016. február 12. 14:00

  Gratula az új cirkálóhoz, nagyon állat, ahogy kinéz! Nekem is nagyon tetszik a Cadillac modern, szögletes formavilága. Sok boldog mérföldet vele!

 2. gezagizmo  - 2017. december 29. 22:35

  Szép verda,gratula!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • ben88:

  Az alváza -itteni mértékkel- nagyon jó állapotban van. Találtam egy

 • isq:

  !kép=comments/2019-07/5d3149738b02d.jpg

A lap tetejére