2005 Cadillac STS ő Borisz

Csak egy újabb nyaralás és helyzetjelentés

 • Régóta nem volt mit írnom ide mert tényleg nem történt semmi. A napi használatból annyiban kikerült, hogy ha jó idő van a csajok motorral járnak mindenhová illetve lett egy japán kávédaráló ami eső ellen is védelmet nyújt de ezektől függetlenül a kirándulásokat és az eseti két autós programokat is vele szervezzük. Az idei nyaralás is általa történt, immár asszem a harmadik, ami szintén rekord szám mert ennyit egyetlen autóm sem ért meg nálam. 1297km-t autóztunk kicsiny hazánkban 4 nap alatt autópályán és hegynek fel-le-fel-le, ezalatt 11.6liternyi benzint kajált el a 8 henger meg a 325lovacska 100kilométerenként. Ez van, hozza az átlagot, semmi extra. Szeretjük, mert 3 személynek tökéletesen kényelmes, mert viszonylag gyors és mert a szálloda parkolójában a soktízmilliós hypernémetübermens autók között is könnyű megtalálni a pofáját v. a seggét. :) A képen épp a Bükk egyik sokadik kanyarjában egy pisiszünetben pihenve kattintottam, hogy legyen egy Boriszos kép is a nyaralásról.

  ui.: azért az a szűk hegyi fordítókban megint kiderült, hogy nem ezzel fogok nevezni a következő parádsasvári felfutóra bár lelkesen küzdött minden miliméternyi tapadásért... :)
  ui.II.: viszont az autópályán újra és újra rácsodálkoznak szupertédéik, hogy miért nem bírnak letolni... :D

Hozzászólások

 1. Thor  - 2016. február 12. 14:00

  Gratula az új cirkálóhoz, nagyon állat, ahogy kinéz! Nekem is nagyon tetszik a Cadillac modern, szögletes formavilága. Sok boldog mérföldet vele!

 2. gezagizmo  - 2017. december 29. 22:35

  Szép verda,gratula!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • scotti:

  Azta mindenit! Ez a 'Cuda nem Cory Navarrete tengerészgyalogos autója volt?

A lap tetejére