2005 Cadillac STS ő Borisz

Légút tisztulás

 • Mivel rendeltem egy garnitúra új féktárcsát, hozzácsaptam egy új pollenszűrőt is. Amit elvileg az előző tulaj cseréltetett. Valamikor. Egyszer. Nos, a pollenszűő hamarabb megérkezett mint a tárcsák így gondoltam pikkpakk kicserélem.
  A projekt rosszul indult ugyanis Borisz gondolt egyet és megette a szereléshez szükséges 7-es dugókulcsot ami kiesett a kezemből. És persze nem volt belőle másik. Beesett a sárvédődob/lámpatest/kábeldzsungel labirintusban és többet nem láttam. Ki sajnos nem esett, így joggal aggódtam, hogy hol milyen galibát okoz. Később ez a gond is megoldódott, magától. Szóval a feladat egyszerűnek tűnt, sikerült egy 7-es villáskulccsal kiszenvedni a csavarokat és a csere maga tényleg megvolt 10perc alatt. A pollenszűrő végtelenül mocskos volt, látszott hogy jó régen cserélték utóljára. De a csere után pontosan visszakattintani a helyére a szélvédő alatti legfelső burkolatot... az volt az igazi mulatság.... Asszem 10x raktam be és szedtem ki mire minden füle a helyére akadt. De legalább kész, már csak a klímatisztítás van hátra és jöhet a nyáááár.

Hozzászólások

 1. Thor  - 2016. február 12. 14:00

  Gratula az új cirkálóhoz, nagyon állat, ahogy kinéz! Nekem is nagyon tetszik a Cadillac modern, szögletes formavilága. Sok boldog mérföldet vele!

 2. gezagizmo  - 2017. december 29. 22:35

  Szép verda,gratula!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • scotti:

  Azta mindenit! Ez a 'Cuda nem Cory Navarrete tengerészgyalogos autója volt?

A lap tetejére