v8cars.hu | II. Egri Amerikai Autós Rock Fesztivál

II. Egri Amerikai Autós Rock Fesztivál


Az Éden Bár parkolójában


Az Edsel is saját lábán érkezett


Drag Nova - nyilván hangos :)


Parkoló

„Zola: Eger Vár Ostroma, I. Egri Amerikai Autós Rock Fesztivál: Minden nagyon szépen összejött ezen a találkozón. A helyszínt mintha erre találták volna ki, épp ezért rendkívül szomorúan hallom, hogy megszűnik a kemping, jövőre lakópark épül a helyén. Remélem sikerül új, és hasonlóan jó területet találni, mert jövőre is szívesen mennék Egerbe!”

A jó helyszín fél siker volt egy évvel ezelőtt, de a Szépasszony-völgy hiába gyönyörű hely, ez a hétvége azt bizonyította, hogy autós találkozóhoz nem ideális.

A rengeteg belefektetett munka ellenére az elnyújtott terület, a szétszabdalt szálláslehetőségek a találkozót is megdarabolták.

Munkában pedig nem volt hiány, Ákosék szépen összehozták a színpadot, a sörsátrat, a hangosítást és persze a fellépőket.

Csütörtökön este még természetesnek vettem, hogy mindössze harmincan élveztük a Mystery Gang koncertjét, de mikor péntek este is még csak pár autót számlált a találkozó, meglepődtem.

Szombaton érkeztek még résztvevők, de messze elmaradt a létszám a várt 200 autótól. Talán nem is baj, úgy érzem nem volt felkészülve a terület ennyi kempingező befogadására.

A tavalyi találkozó jó híre biztosan elért mindenkihez, de mégis, hol voltak az autósok?

Nem lett túlkínálat a találkozók „piacán?” Az évnyitó nagy találkozó és a két nyári fesztivál közt megférnek még a kisebb rendezvények? Hogyan fognak szelektálni az autósok, akik nem járnak 2-3 hetente találkozókra?

Ákos, a fesztivál szervezője optimista, tervei szerint a 2007-es szezonban nyitó szabadidőparkjában vár minket a következő Eger környéki találkozón.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • kissis:

    Gratulálok! Szép autó! Szép munka!

  • bexxter:

    !kép=comments/2024-03/6605736d6a2dd.jpg

A lap tetejére