v8cars.hu | XIV. USA autók nemzetközi találkozója, Eger - Felsőtárkány

XIV. USA autók nemzetközi találkozója, Eger - Felsőtárkány

Saccra kb. ugyanannyi autó érkezett Felsőtárkányba, Eger mellé az ACCH XIV. nyári találkozójára, mint legutóbb. A résztvevőket vegyes időjárás fogadta, a csütörtöki eső sárosra áztatta az agyagos területet, de a hétvégi könyörtelen napsütés teljesen megszárította a talajt. Érdekes, hogy a nappali meleg ellenére éjszaka vacogtunk a sátrakban.

Én egy éve jártam utoljára a Blues Hill Parkban. A terület, ha lassan is, de fejlődik, és évente többször is megtelik élettel. Cseperednek az amerikai autósok összefogásával telepített facsemeték, persze kell még pár szezon ahhoz, hogy értékelhető árnyékot adjanak.

Elnöki esküvő! Gratulálunk az ACCH elnökének, Kisgyurinak és párjának, Edinának, akik A Blues Hill Parkban kötötték össze hivatalosan is életüket.
A szokásos programokon kívül egy plusz eseményen is részt vehettünk, az elnöki esküvőn. Edina és Gyuri (fórumos nevükön Cukiboszi és Dolly5) szombat délután fogadott egymásnak örök hűséget. A szabadtéri ünnepséget amerikai autós felvonulás követte, majd estebéd és buli, koncertek. Boldog közös életet kívánunk a párnak!

A park idén is úgy nyelte el a 300 autót, hogy első pillanatban üresnek tűnt a tábor. Valamiért minden találkozóra jut valaki, aki ezt az ürességet kihasználva szánt szándékkal próbál kárt tenni a saját kedvencében (?), szedánját terepjárónak, terepjáróját sportkocsinak gondolva.

A hétvégén megjelent autók nagy részét sikerült lefotózni, nyilván nem az összeset. Aki kimaradt, a menetrendszerű sértődés előtt nézzen szét Besssy fotóalbumában is. :)


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • AndrewGV8:

    !kép=comments/2023-01/63b4ab81a4d21.jpg

  • AndrewGV8:

    !kép=comments/2023-01/63b4ab64c47f1.jpg

A lap tetejére