v8cars.hu | 3.gen F-body találkozó 2009. október 10.

3.gen F-body találkozó 2009. október 10.

Augusztusban Komáromban jött a gondolat, hogy ősszel kellene rendezni egy 3.gen F-body találkozót. Megkérdeztem pár tulajt mit szólnak hozzá, van e rá igény, természetesen mindenki támogatta az ötletet. Kitűztem az időpontot, ügyelve arra, hogy semmire sem szervezzek rá, majd neten megkerestem mintegy 40+ tulajt, akiket meghívtam a találkozóra.

Közeledtünk a dátumhoz, október 10., és esős időt jósoltak a kiváló meteorológusaink, amiből szerencsére semmi sem lett.

11 óra után sorra érkeztek a jól bevált helyszínre, a Lurdy ház parkolójába a Firebirdök, Camarok. Összesen 22 3.gen jelent meg, valamint kb. 10 egyéb amerikai autó, egy 2.gen Camaro és három 4.gen Firebird is. Rajtuk kívül volt aki autó nélkül érkezett, és voltak ex tulajok is. Voltak, akik Szolnok mellől, Székesfehérvárról vagy Salgótarjánból érkeztek, voltak akik P-s rendszámot intéztek vagy útvonal engedélyt váltottak ki, csak, hogy részt vehessenek a találkozón.

Később megjelentek a láncfűrész árusok, kisebb riadalmat keltve, hogy mindjárt bemutatóznak az autókon, majd emlékezetes beszólásukkal feltették az i-re a pontot, amin jót derültünk :) "mindenki jött megmutatni, kinek mi van, kinek milyen?"

Végülis egy jó hangulatú találkozót sikerült összehozni, sok eszmecserével, ismerkedéssel, és ha igény van rá :) folytatás várható jövő tavasszal.

A remek képeket Cry fórumtársunk készítette.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Zola:

    !taps Bocs mindenki, javítva!

  • DRW:

    Ráadásul a D válasz volt a jó.!monokli

A lap tetejére