21. ACCH Tavaszi Amerikai Autós Találkozó, 2016

Megszokott környezet, és a vészmadarakat megcáfoló, remek időjárás várta az idei tavaszi ACCH találkozó résztvevőit Dunaharasztiban. Sokan néztek ki hosszabb-rövidebb időre, volt mozgás, helyezkedés, mindig lehetett mozgó autót látni és hallani. A házak között sok helyen csapott fel a füst, de nem égő gumikból, hanem grillezőkből és bográcsok alól. Egyedül kisgyurit sajnáltam, hogy idén is kinn ragadt a kapuban.

Nagy meglepetést okozott a Hellcat Challenger. A youtube tele van a Dodge erőművészével, gondoltam, hogy majd Bécsben vagy ha máshol nem, majd egyik nap Vasterasban belebotlok egybe, de, arra nem számítottam, hogy itthon a közelébe kerülök egynek.

Patent volt a ’76-os Electra kupé, gyönyörű volt az OT-s ’70-es Mustang Mach 1 színe, és jópofa volt a fehér Silverado pickup is. Sima oldalfalú, Fleetside platóval rajta van a kívánságlistámon. És persze az ’59, na meg megint kéne egy fullsize kombi is.

Csak a napon adta ki, hogy mennyire gyönyörű a színe

És hogy hol tart a tudomány? Cukiboszi élő közvetítésének jóvoltából az otthon maradtak is szétnézhettek a faházak között, atás pedig bemutatta a manuális drónt. :)

Cukiboszi közvetít


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • dolly5:

    Húúú Robi!! Ez a kocsi gyönyörűűű éés nagyonrákenroll !!!

A lap tetejére