1994 Lincoln Town Car

Town Car

 • Nem is akartam igazán autót venni már éppen. De mikor megláttam, tudtam, hogy meg kell mentenem.
  Kb egy hónappal korábban a kiindulás az volt hogy olyan autó kéne amibe 3 gyerekkel elférünk és a fullsize sedanok tetszenek meg a Suburbanek. A hibám az volt, hogy főleg a 80-as, 90-es évek autói tetszenek, és én főautót kerestem ami kielégíti a mai igényeket is biztonságban meg sebességben is. Ez meg 30-40 éves autókból építve nagyon drága. így fordultam a Merci W140 felé, de miután 4 milláért is még csak szarok voltak, rádásul az S600 V12 se ment elég jól, így a végén lett egy E55 AMG kombim-m. Ez is még Bone-nál van ügyintézés alatt. Innentől viszont lehetett lejjebb adni az igényekből és szembejött a Lincoln. Csak a színéért és a papírjáért is megvettem volna. Hogy adtak hozzá némi vasat is, az már csak grátisz. Meg kell lakatolni, de az orrdíszen és a rádión kívül hiánytalan. Minden kis biszbasz megvan. A beltér teljesen vállalható. Lemez az van itthon olcsón. Lakatosom, fényezőm van, az nem gond. A nagyobb baj, hogy sokat állt és nem indul. Szerintem belerohadt a benya. Majd meglátjuk mit vitt magával. Bone életre kelti, nekem már csak a lakat meg a móka (rendbetenni a már járóképes vasat) marad. A beleszeretés meg úgy ment, hogy itt Qinhuangdaoban van egy kereskedés ahol áll egy ugyanilyen évjárat és a kiscsaláddal kipróbáltuk. Júni végén meg majd meglátjuk a sajátunkat is az AMG-vel együtt.

  Közben gyűjtögetem az infót a múltjáról, az állapotáról és a bajairól így tizenezer km távolságból.
  Majd ha lesznek fejlemények akkor tudósítok. Márpedig azok lesznek. Projekt autó ez. Kalandot vettem, de nekem ez a szórakozás.
  A cél a megbízható technika és a méltóságteljes, elegáns megjelenés. Gyári formában.
  Terveim szerint kb egy év kell mire találkozóképes lesz. Aztán utána is lesz mindig mit faragni rajta. Mégiscsak egy Ford :)

Hozzászólások

 1. pepilke  - 2017. május 9. 15:48

  Gyönyörű!

 2. Dagiszabi  - 2017. május 10. 05:11

  Köszi. Egyenlőre jól áll neki a távolság :)


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • BENDA GÁBOR:

  GM 5.7 NINCS JELENTŐSÉGE DE JÓ VOLNA EGY FOTÓ KÖSZÖNÖM.

 • Tornado:

  gm 5.7 milyet? chevy?olds?pontiac? 100e ert hibatlan egy jo küldetés

A lap tetejére