1999 Ford Windstar LX

Windstar

 • Családi autót szerettünk volna, de kis hazánkban ez nem oly egyszerű mint azt elsőre gondolná bárki.
  Ugye rengeteg a feltétel kikötés anya - apa gyerekek száma buxa vastagság stb. Sok tépelődés után megvettem ezt, bár nem ismertem a típust előtte Explorerem volt, azt nagyon szerettem. Pár szó a megvételről... Ember felhív, autó megvan? megnézhető? Igen, hool van? Azonnal kölcsön Swiftbe becsomagol a család, halál közeli élmények az M0-áson autó megnéz kipróbál. TETSZIK ! mindenkinek. Hazafelé eldőlt, megvesszük. Visszatelefon itthonról, holnap mehet a deal? Igen. Péntek reggel felül vonat be újpest após szerződést ír, pénzezés, autó enyém. Én alapvetően megérzések alapján veszek kocsit, nem kell átnézetés szervíz, megvesz és örül, Eddig sikeres volt minden kocsivételem.

 • Szeretem azóta is, az előző tulajról annyit, hogy végtelenül korrekt fickó, adott a kocsi mellé egy garnitúra újszerű Nokian téli gumi szettet, komplett vacsiúj első fényszórókat és egy ami a legnagyobb kincs egy szerelési könyvet is. Pháá! Soha jobb eladót. Akinek még külön köszönet: Csontos Úr a BG autótól!

 • Csudi állapotban van a beltér, semmihez nem kellett még nyúlni. Hét teljes értékű ülőhely, dupla klíma és fűtés, plusz csomagtartó, ami nem kicsi!

 • A rádiót kicseréltem, az amcsi normák miatt, meg a kazettás lejátszó valahogy nem tetszett:-) Ezt a 4*75 W-os cuccot mindenkinek ajánlom, sztem ár-érték arányban ver mindent.

 • Cseréltem olajakat, szűrőket és a sebességszenzort, bár az ABS rendetlenkedik kicsit. Majd a télen végére járok ennek is. Az alkatrészeket kintről rendelem, mert itthon horror árakat mond minden kereskedő. A kocsiban most 56000 mérföld van, állítólag eredeti állás. Muhaha.

 • A helykínálat pazar, a kényelem csillagos 5-ös!

Hozzászólások

 1. Feca  - 2011. október 31. 12:46

  Fasza a gép,gratula!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • golya32:

  815e ért is vihető !kép=comments/2021-11/619574b53b9d7.jpg

A lap tetejére