1991 Chrysler Voyager Grand LE

Voyager

 • A kocsit itthon vásároltam 2010 júliusban.Első forgalomba helyezése Belgiumban történt.Eredetileg is Európába gyártott modell.Magyarországon nem volt forgalomba helyezve,így itthon nem sokat futott.Futásteljesítménye 270000 km,ami teljesen reális egy ilyen korú autónál.És láss csodát:Apróbb hiányosságok voltak csak rajta,de a lényeges dolgok jól működtek.

 • Miután hazahoztam,átvizsgáltuk,és az alábbi hibákat találtuk:ABS,klíma,tetőkonzolon lévő kijelző,rádió hiányzik,ködlámpák hiányoznak,4 gumi,alapos takarítás,minimális rozsda a bal hátsó sárvédőn,itt-ott vedlik a festék,de csak a gyári alapozóig,pár izzó csere.

 • Mivel a nyáron nem volt időm vele foglalkozni,én is félreállítottam szegényt.2010 október elején nekiálltam a feltárt hiányosságokat orvosolni:Az ABS vezérlőt ki kellett cserélni,a Klíma egy O-gyűrű elöregedése miatt nem ment,a kijelzőpanelt cseréltük.Egyenlőre csak egy ködlámpát tudtam beszerezni,majd lesz másik is elöbb-utobb.A javítások és alapos takarítás után ha nem is újkori fényében,de mindenképpen használható állapotba került 2010.novomber közepére.

 • A vestékvedlésekkel és a minimális rozsdásádás javításával megvárom a tavaszt.Ezek az apróságok az üzemeltetést nem befolyásolják,csak minimális esztétikai hibák.Ugye milyen érdekes,hogy 270000-km-nél nincsenek az ülések szétszakadva,a kormány vasig szétmállva!Imádom,mikor autókat 150000-km-rel hirdetnek,teljesen szétszakadt állapotban.

 • Megcsináltattam a 270000-es szervízt:olajakat,szűrőket cseréltettem,és az előírt átvizsgálásokat is elvégeztük.

 • Bízom benne,hogy sokáig működik még ez a remek autó,és sok szép túrán veszünk részt vele akkor,mikor szükség van a 7 ülésre,és a csomagtérre.Mint minden,ez is eladó.

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél az első kommentelő!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • moparkid:

  Mikori évjárat? Teljesen más egy 77 79, 80-81, 82-86, 87-93 széria.

 • ben88:

  Az alváza -itteni mértékkel- nagyon jó állapotban van. Találtam egy

A lap tetejére