1994 Chrysler LHS

LHS

 • Harmadik éve gyűröm ezt a szépséget, büszkeséggel és teljes megelégedéssel! Szép lassan elérem vele a 200 ezer kilómétert, de az átlagos javításokon kívül még nem produkált komoly bajt! Imádom a kicsikét!

 • Talán csak az időnként, itt - ott előbújó elektromos hibák okoznak meglepetéseket! Sajnos eljött az idő, hogy egy teljes elektromos revíziót eszközöljek, rajta, kezdve a csatlakozók, megtisztításától, a relék cseréjéig.

 • Mindezeket leszámítva, az autó igazi luxust sugároz a hatalmas és kényelmes bőr fotelekkel, a tágas belső térrel. Mikor az ember beül egy ilyen autóba, egy másik dimenzióba kerül! Nektek, kikneknek szintén USA vasaitok vannak, nem kell mondani :-)! Azt mondom, lehet jobb, lehet gyorsabb autó ennél, de hogy kényelemben magasan fölötte áll az európai nagy vasaknak, azt 120%-ban állíthatom!

 • Az asszony sokszor megjegyzi, hogy inkább hátra ül, mert még kénylemesebb az utazás ott :-) !

 • A motornál manapság vannak már komolyabb, és erőssebb erőművek, de szerintem gondos karbantartás és kíméletes használat mellett még sokáig megállja a helyét! Sajnos, vagy hála a teremtőnek, az agyon komputerizálásnak köszönhetően, a fogyasztása is közel, Európa léptékűre hozható, ugyanakkor a sok elektromos kütyü, mind meghibásodási forrás is "El is romlanak időnként :-)" ! Sajnos mint vidéki, nincsenek jó tapasztalataim az itteni szervízekkel! Nagyon nem ismerik az autót! Nincs megfelelő hibakód kiolvasó berendezésük, azt sem tudják hová nyúljanak, a gumisok elutasítanak, mert nem mernek hozzá nyúlni, a beállítási adatok nélkül! Mindenért a fővárosba kell szaladgálni, vagy, én magam kell hogy megjavítsam a problémás részeket! Még szerencse, hogy van néhány év tapasztalat e téren már!

 • Esküvőn!

Hozzászólások

 1. uzsz  - 2008. március 9. 18:48

  Szia. Szép a va, régóta szemezgetek már ilyennel, de még nem vagyko biztos benne, hogy mi lesz, mrt több típus is érdekel. :)
  A jellemző hibákról v hogy mire kell figyelni, tudnál nkem valamit írni? Köszi

 2. tarilaci  - 2008. március 9. 20:24

  Szia!
  Természetesen neki is mint akármelyik ennyi idős vasnak , megvannak a maga nyűgjei már! Viszont, ami lényeges, még sose hagyott cserben útközben! Nagyon szeretem a drágát! Egyszer majdnem eladtam(muszálybol!) de megsirattam, és meg gondoltam magam! Úgyérzem jól tettem! Annak ellenére, hogy azóta azért szaporodott pár javítani valóval a listája! Jellemző hibák: Elektromos érintkezők oxidációja miatti alattomos megtréfálások, a futómű sajnos nem a mi rosz útjainkra való, Silentek, gömbfejek, kopása. A váltóra nagyon kell vigyázni! Csak óvatosan a sportolással! De ha megadod neki ami kell, sokáig baj nélkül üzemel! Nekem ezenkívül még: Ablaktörlő elektronika elromlása, sajnos az egyik komputeren bellül van, így azt is cserélni kellene, de megoldottam. Most a hűtővel kinlódok, kilyukadt. Kitudja mitől! Na mindegy, ha infó kell Írj nyugodtan! tarilaci@gportal.hu
  Szió, Űdv Laci


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • o307:

  Igen sikerült szerezni egyet. :)

 • matev:

  Akkor csak sikerült! ! király

A lap tetejére