Ezt venném ma: 1955-ös Ford Panel Truck

De ezt most tényleg!

Valamelyik nap írtam róla, hogy komoly pénzt ma már csak kevés autóba tennék. Na, egy 1953-56 közötti Ford Panel az pont ezt a kategória. És ezt vehetitek fenyegetésnek. :)

Lehet, hogy csak öregkoromra sikerül megvalósítani, (lehet, hogy soha sem) de jelenleg egy ilyen panel és egy '59-es Chevy cserélgeti a helyét a mire gyűjtök épp listám első helyén. A semmiből robbant be a TOP 5 élére, mikor Komáromban megláttam Truck-1 ronda de finom panelját. Persze volt előzménye, kacsintgattam a hasonló évjáratú F-100-as pickupok felé is, de nem fért be az élmezőnybe.

A paneleket jó ideje figyelem, egy időben még képeket is gyűjtöttem az érdekesebbekről. Tudom, hogy haszontalan, tudom, hogy fölösleges. Jöhetek megint a csigaház a találkozón dumával, vagy az európai körutazással, de igazából mindkettőre van praktikusabb megoldás. Sőt, csak praktikusabb megoldások vannak.

Tegyük most félre, hogy ki árulja a konkrét autót, nekem nem ad hozzá, nem von le belőle, nem is a Gas Monkey irányából közelítve találtam rá. Viszont kis szélvédős, strandkorlátkék, giccsmentes, sőt, már spártaian puritán. Még csak nem is nyolchengeres. Imádom az elejét, a puttony íveit, a kerek F-100-as emblémát és a hátsó ajtókon kirajzolódó FORD feliratot.

Egyik nap...

http://www.ebay.com/itm/221681950662

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • DRW:

    Zolának kitartást, a többieknek meg türelmet. Lazítsatok... Közeleg a

A lap tetejére