v8cars.hu | V. v8cars kupa, Fertőszentmiklós

V. v8cars kupa, Fertőszentmiklós


RedNeck Racing Austria


Nem kispálya


Egyedi díjak

Tudjuk jól, hogy egyre mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni egy-egy tank benzinért, minden egyes kilométerért, minden hétvégi találkozóért. Éppen ezért köszönjük azoknak, akik úgy ütemezték, hogy beférjen a keretbe a v8cars kupa, akik megmutatták, hogy honnan is ered ez a hobbi.

Ennyi nagyvasat az aszfaltcsíkon, ilyen párosításokat máshol nem igen látni. Szikrázó napsütés, rekkenő hőség, de a nagyágyúk kíméletlenül szórták a jobbnál jobb időket. Aki egy kicsit is fogékony a versenytechnikára, rengeteg időt eltölthetett az autók közvetlen közelében, testközelből nézhette végig a futamokat a depóban zajló előkészületektől a kockás zászlóig.

A megszokott programokon túl idén tombola is csalogatta a résztvevőket, a szerencsés nyertes egy harmadik generációs Firebirddel térhetett volna haza, ha nem adja el rögtön a helyszínen.

Seka fórumtársunk ismét egyedi díjakat készített a kupa helyezettjeinek, reméljük a fekete szín ellenére kicsit fényesebben csillog a többinél a győztesek gyűjteményében.

Állóképeken lehetetlen visszaadni egy ilyen rendezvény hangulatát, ha ott voltál, kattintgasd végig az albumot, hogy felidézd az élményeket, ha nem voltál akkor meg azért, hogy lásd, miből maradtál ki. Hátha jövőre eljössz. Mert v8cars kupa lesz jövőre is.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • keke0323:

    Bakker .Végre előkerült! Sokat gondoltam rá mi lehetett a sorsa! De jó,hogy

  • Zola:

    Úgy tűnik, nincs jó válasz, mindenkinek adok pontot a rádióra.

A lap tetejére