v8cars.hu | Pick Up Drive I., Romhány

Pick Up Drive I., Romhány

Egy kicsit izgultunk, hogy mi vár ránk Romhányban, mikor szombat délután északnak tartva már a sokadik amerikai autó jött szembe a találkozóról. Hát persze, az Izland-Magyarország!

A példás kitáblázás segítségével könnyedén megtaláltuk a rendezvényt, és a látogató parkolón áthaladva megnyugodtunk, hogy nem vagyunk egyedül. Sőt! Mindenütt ismerős emberek és autók.

Az Angolkert csodálatos fái kellemes környezetet biztosítottak a parkolásra és táborozásra egyaránt. Sikerült minden funkciót tök jól elhelyezni az amúgy nem óriási területen, amolyan együtt és mégis külön módon. Megvolt a hely a boltosoknak, a kajának-piának, a színpadnak és a tánctérnek, és hátul a sátorozásra is.

A sörsátor előtt egy fehér ’49-es Chevy pikcup biztosította, hogy nem csak légből kapott a rendezvény neve. Sajnos addig kóvályogtam, hogy az autó eltűnt, mire alaposan szemrevételezhettem volna. Pedig kíváncsi lettem volna a technikára: V8 konverzió, elöl független felfüggesztés, körben coil-overek talán?

Nem sokkal később kezdődtek a koncertek, és hamarosan el is raktam a fényképezőt. A barátok és az élőzene varázsa kihúzott az objektív mögül. :)

Bátorság új találkozóval jelentkezni ezekben az ínséges időkben, mikor több a rendezvény, mint az emberek pénze. Persze nem csak autókról van szó, a zenével együtt jóval szélesebb kört céloznak meg a szervezők, és az ingyenesség valamint a nem elrugaszkodott árak (pl. találkozó póló 2500 Ft) is az ő malmukra hajtják a vizet. Sok sikert kívánok a folytatáshoz!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • golya32:

    2021.04.01.-én eladásra került.

  • golya32:

    !kép=comments/2021-04/606c07b470c79.jpg

A lap tetejére