Keresés

Címke: "túra" » nincs találat a cikkek között

nincs találat a sidepipe-ban

Címke: "túra" » 4 találat a hírekben

9. Atlantinc teljesítmény túra, 2013.09.21.
Időpont: 2013 szeptember 21...
4. Tavaszköszöntő Cserhát Túra 2013. április 7.
Időpontváltozás!..
4. ACCH Téli Termál Túra 2011.02.19–20.
09.30 Gyülekező a Kerepesi út – Keresztúri út sarkán lévő McDonald's étterem parkolójában. ..
ACCH 66-os túra 2010. november 5-7!
Az ACCH több napos gondolkodás után erkölcsi és etikai dolgokból kifolyólag úgy döntött, hogy az október 15 - 17 -re meghirdetett 3. ACCH 66 -os túrát ELHALASZTJA...

Címke: "túra" » 25 találat a fotóalbumokban

M.Tom: AmCars USA Tour 2019 (I.rész)
2019-ben az AmCars USA Tour ismét a vadnyugatra látogatott el. Csapatunk jóval kisebb volt a múltkorinál, de így még könnyebb volt az egyben tartás. Ennek eredményeképpen rengeteg helyen jártunk: 4 állam, 6 nemzeti park, 1 autóstali, 4 autós múzeum és 2 nagy város. A csodás képekből lehetetlenség válogatni, de a lényeg itt van. Az első részben a Petersen Automotive múzeumba és egy Los Angeles-i autóstalira invitállak titeket.
fado1999: Tavaszköszöntő túra 2016
Tavaszköszöntő túra 2016
deVille: 10. ATLANTIC AUTÓS TELJESÍTMÉNY TÚRA
Szenzációsan sikerült a 10. Atlantic Autós Teljesítmény Túra. Minden eddigit megdöntött az induló autók és a résztvevők száma. Fifikás elméleti és ügyességet igénylő gyakorlati feladatokat kellett megoldanunk miközben a Börzsöny csodálatos erdeiben, remek időjárás mellett autóztunk. Hatalmas köszönet a szervezőknek és szponzoroknak!!!
deVille: 9. Cadillac Túra Őrség
A Cadillac Club idei túrája is fergetegesen sikerült, a szervezőknek köszönhetően! Ismét megismerhettünk egyet az ország egy méltán híre tájegységei közűl: az Őrséget. Zárásként meglátogattuk a keszthelyi Cadillac Múzeumot, egyúttal felköszöntve tulajdonosát is születésnapján!
Buickbandi: 2014. 5. Tavaszköszöntő Túra
deVille: 6. Tavaszköszöntő Túra
Az idén ismét megrendezésre került (hála a Szervezőknek!) a már hagyományos, szezonnyitó amerikai (és egyéb) autós túra. Jó időben, jó társasággal, szép autókkal töltöttük ezt a szép tavaszi szombati napot! Köszönjük Boltosnak, Gregnek, Buick Bandinak!
Buickbandi: 2013. Atlantic Túra, Bp, Pest.
Buickbandi: 4. Tavaszköszöntő Cserhát Túra
PeetPeti: 7. Mustang Születésnapi Túra Kakucsring 2013
deVille: 5. Tavaszköszöntő Túra
A novemberi időjárással induló reggel ellenére 24 autó gyűlt össze a Tavaszköszöntő (vagy inkább Tél Űző?!) Túrára. Ismét tartalmas programot kaptunk és végül jó időt is! Köszönet a szervezőknek: Boltosnak, Buick Bandinak és Greggnek!
Buickbandi: 2012. Atlantic Túra
Szeptember végén Badacsony környékén voltunk túrázni/versenyezni. Rekord résztvevő, szép napsütéses idő. Köszönjük Atlantic Motors.
Buickbandi: Tavaszi Ford Túra
A Ford Cruising szervezésében Nógrád megye szerpentinjeit kotattuk. Klassz fotóhelyszíneken jártunk. Thank You.
Buickbandi: 3. Tavaszköszöntő Kastély Túra
Idén kevesebb járgány érkezett, a puhányok Off-al vettek részt a várható rossz idő miatt. Meg is jött délután. Addig viszont szép napsütésben autóztunk Ipolytarnócra a tanösvényre, majd a Sziráki Kastélyban ebédeltünk. Majd vizitúra hazáig. Jövőre az atomerőműbe és a Merga gyárba tervezzük a tavaszköszöntést.
Buickbandi: Tour Road 66
Úgy kezdődött, hogy nekem csak ez a hétvége nem jó, mert kollégám nyugdíjba ment és búcsú buli volt Zalaegerszeg mellett. De ez nem szegte kedvem, pénteken a csapattal kezdtem Domboriban, reggel közös cruising után Zeg felé fordultam. Vasárnap reggel érkeztem Tabra, mire a többség feléledt már kevertem a tojásrántottát. 750 KM, sok jó arc és programok. Köszi Cukiboszi, Elnök úr és Doby.
Buickbandi: VI. Atlantic Teljesítmény Túra/Verseny
Idén 6. alkalommal került megrendezésre a Túra. Greg-el közösen készítettük elő a versenyt, Az Elnöki pár segített a lebonyolításban. 16 autó/csapat nevezett és indult Visgrád- Esztergom_Párkány-Belai- Neszmély útvonalon az itiner szerint. 1. helyezett: Soma, 2. Boltos, 3. Móni és Szonja, (csak csajok csapat) ők kapták a különdíjat is. Black egyedül tette meg a távot, ami navigátor nékül komoly teljesítmény, ezért különdíjjal jutalmaztuk.
Buickbandi: Bortúra Szekszárd
A Cadillac-es csapathoz csapódva részt vettünk egy Szekszárdi kiránduláson és borkostoláson. Zoli király bulit csaptál nekünk.
deVille: Tavaszköszöntő Nógrádi Vártúra 2011.04.02
Greg, Boltos és Buick Bandi remek kis programot hozott össze az első igazán szép tavaszi szombatra! Köszönet érte!
Buickbandi: II.Tavaszköszöntő Nógrádi Vártúra 2011. 04. 02.
A tavalyi első rendezvény kedvező fogadtatása után Boltos Úrral kibővülve Greg és Buickbandi szervezésében nekilódult közel 30 autó és 70 benzinpusztító "beteg" Magyarország legszegényebb, 2. legkisebb lélekszámú, de talán legszebb megyéje felé. Somoskői várnál kezdtünk, ahol a Bazalt Panzióban lilahagymás zsíroskenyérrel vártak az üzletfeleim. A Salgótarjáni Bányamúzeum felé folytattuk utunkat, melynek parkolóját lezárták részünkre, el is foglaltuk az egészet. Következő állomás a Szentkúti Kegyhely és Zarándoktemplom, mely Magyarország legnagyobb zarándokhelye, egykor ez volt a világ! legnagyobb búcsújáró helye. A túrát a Hollókői műemlék faluban zártuk egy finom helyi estebéddel. Köszönet a résztvevőknek a figyelmes és fegyelmezett részvételért. 2012 04. első hétvégéje: III. Tavaszköszöntő Túra!
Buickbandi: Cadillac Túra Szeged és környéke 2010 Aug. 20.-i hétvége
Buickbandi: ACCH: felvidék túra
Szép tavaszi idő, ékszer múzeum, tankos sárdagasztás, jó hangulat.
Buickbandi: Túra a 66-os úton
Buickbandi: Atlantic Motors Teljesítménytúra, Szolnok
Összefoglaló a túráról: előzmények, helyszínek bejárása, autós túra, esti buli.
Buickbandi: 2008 ősz: Atlantic Túra. Kultúra és hobby, kedvcsináló tavalyról a 2009.-es teljesítmény túrához
Tavaly vettem részt először az AM kiránduláson, az előkészületekben és a lebonyolításban is segítettem. Így lesz ez idén is, ezért nem indulhatok. Várunk mindenkit, aki versenyezni/szurkolni szeretne.
Besssy: III. Magyar Mustang találkozó és Ford-Cruising túra, 2009. április
Az autók az Ötvenhatos Forradalmárok terének Damjanich utca felőli részén gyülekeztek április 18-án, reggel 9.30 és 10.30 között, hogy azután egyszerre induljanak el egy születésnapi „cruisingra”. Jó volt!
D_Ati: 2oo9.o2.21.-ei ACCH túra (Kékestető, Eger)
Ha esetleg véletlen sikerült egy képet többször is akkor elnézést csak kicsit este van és fáradt vagyok.

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • USACARS:

    '78-ban még a nagyobb előd modell volt.

A lap tetejére