1991 Chevrolet Cavalier RS Convertible

Cavalier

 • A kocsit itthon vásároltam 2009 augusztusában,a V8 cars-on megjelent apróhirdetésből.Újkora óta Magyarországon van,egy idős úr használta.Mindössze 90000 mérföld van benne,a jobb első sárvédő kivételével eredeti fényezése van.

 • Eredetileg valamilyen "nagyvas" cabrió vásárlásán gondolkodtam,de nagyon megtetszett,hogy ebbe a kocsiba minden megtalálható,ami nálam kritérium egy gépkocsi használatánál:Minimum 3000cm3, klíma, autómataváltó,elektromosablak,elektromostető,szervókormány.Sajnos bőrülés nincs benne,de kompromisszumot kötöttem.

 • 2009 év végéig vásárláskori állapotában használtam,a télen kicsit foglalkoztam vele.Kicseréltettem a ponyvatetőt,mert 2-3 apró szakadás volt rajta,bár nem ázott be.(18 év az 18 év)A két ajtó alján volt minimális felületi korrózió,az megfelelő konzerválást kapott,az egész autót lepolíroztattam,majd a varázsgarázs előhozta a belsőtér szép kék színét.

 • A motorban kicseréltettem az olajat,szűrőket,átvizsgáltuk a futóművet.Minden hibátlan.Kicseréltem a gumikat,mert az közel volt határértékhez,és nem akartam a röjtökmuzsalyi körzeti megbízottal vitatkozni,hogy jó vagy nem,meg egyébként is a mai világban (jó)gumi nélkül idegenbe járni nem ajánlatos,márpedig én ezzel a kocsival sokat járok kirándulni.

 • Most,2010 Április végén már elég jó az idő a lenyitott tetővel történő utazgatáshoz,így a hétvégi(és hét közbeni)programok nélkülözhetetlen társa lesz ez a remek autó egészen őszig.Mint minden ez is eladó.

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél az első kommentelő!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • o307:

  Igen sikerült szerezni egyet. :)

 • matev:

  Akkor csak sikerült! ! király

A lap tetejére