Szezonzáró amerikai autós találkozó, Szeged

Sziasztok!

Sajnos gyorsan eltelt az idei nyár is, de senki ne szomorkodjon, inkább jöjjön Szegedre! Olyan rég találkoztunk már, rég láttuk egymás autóit. Hajtsátok meg még egyszer őket a kellemes őszi időben, mielőtt még elrakjátok őket, hogy téli álmot aludjanak! :)

Zárjuk le együtt a 2015-ös szezont.
Október 18-án, vasárnap (igen VASÁRNAP), 13:00h-tól találkozzunk a szegedi rakparton és búcsúztassuk együtt az idei nyarat, járassuk meg a vasakat, beszélgessünk egy jót.

KONKRÉT PROGRAM NINCS, csak töltsünk el egy kellemes őszi délutánt. Beszélgessünk, nézzük meg egymás autóit, osszuk meg egymással az idei élményeinket, tapasztalatainkat. Csináljunk egy nagy közös csapatfotót! Esetleg este krúzoljunk egyet a városban.

Kérünk mindenkit, aki amerikai autóval érkezik, hogy írja fel az autóját az alábbi linken található jelentkezési lapra. A jelentkezési lapot csak nyisd meg, töltsd ki és aztán zárd be, menteni nem kell. Ha beírtad magad, de mégsem tudsz eljönni, egyszerűen csak töröld ki magad a listáról.
Jelentkezési lap: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CFqAjeqsVVFsgRJf0uTxUJrY7U8zA_ppeY7qs...

Szóval akkor még egyszer:
2015.10.18. vasárnap, 13:00h
Szeged, Huszár Mátyás Rakpart

Eső esetén a helyszín: Szeged Pláza mélygarázs

Sok szeretettel várunk minden tagot, mindenkit, aki amerikai autóval vagy motorral rendelkezik, minden rajongót, érdeklődőt.

V8 Bandits Us Car Club Hungary

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

A lap tetejére