Poco Loco Gyorsulási Verseny Kiskunlacháza, 2013. március 23.

Kiskunlacháza Repülőtér 2013. március 23.
Poco Loco Gyorsulási Verseny


Hagyományos módon, márciusban rendezzük a Poco Loco Gyorsulási Verseny idei szezon nyitóját.

A Dragracing nevével fémjelzett gyorsulási versenyek az utóbbi években nemzetközivé nőtték ki magukat, ugyanis külföldön is híre ment Magyarország egyik legszínvonalasabb autós, motoros rendezvényének. Ennek köszönhetően egyre több és több külföldi és magyar versenyzővel, nézővel találkozhatunk a versenyeken.

A március 23-i szezonnyitón jelen lesz a hazai és a nemzetközi gyorsulási élet színe java. A tét pedig nem kicsi, mindenki fúrt, faragott a télen és most először nyílik lehetősége, hogy megmutassa a világnak mire is jutott, és mennyivel gyorsabb a versenytársaknál.

A győzteseknek az értékes ajándékok és nyeremények mellett a hírnévből is kijár majd, hisz ki ne ismerné ez eddigi bajnokokat: Nagy Géza az Unóval, Igor Kovacsics az Opellel, Csolti Ádám a Fiattal, Vano Gábor a Mitsubishivel, Kiss György a Hondával vagy Erdős Csabi a brutális Moris-szal. A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete és a Dragracing közös szervezésében kerül megrendezésre a IV. Opel Kupa Kiskunlacházán. Opelek részére elkülönített parkoló!

Idén a gyorsulási versennyel egy időben és egy reptéren zajló Szlalom Országos Bajnoki fordulót is tartunk, ami kb. 2-3 km hosszú, 100% aszfalt-beton zárt pályán zajlik.

A tavalyi évben nem volt ritka, hogy akár 5db Ferrari gyűlt össze a reptéren a többi luxusautó mellett. A szezonnyitón se lesz ez másképp. Sőt! A Poco Loco Gyorsulási Versenyeken a több ezer kilátogató néző mozgás és versenyközben is láthatja, megcsodálhatja, meghallgathatja azokat az autócsodákat, amiket eddig csak egy-egy luxusautó kiállítás alkalmával láthatott némán, mozdulatlanul.

A szezonnyitó gyorsuláson rendhagyó módon kiemelt szerepet kap a baleset megelőzés. A már megszokott több száz, több ezer lóerős versenyautók és motorok futama mellett a szervezők ezzel is szeretnék felhívni a figyelmet az elmúlt hetek, napok komoly közúti baleseteire és a biztonságos versenyzés fontosságára. Összefognak a versenyzők, a nézők és a közélet kiemelkedő alakjai annak érdekében, hogy minél kisebb számban használják a fiatalok a közutat versenyzésre és válasszák inkább a kiskunlacházi reptér biztonságos kereteit autóik, motorjaik és vezetési tudásuk kipróbálására.

Mindenkit várunk sok szeretettel 2013. március 23-án 8-19 h-ig a kiskunlacházi reptéren a Poco Loco Gyorsulási Versenyre!

Poco Loco Gyorsulási Verseny – 2013. március 23.
Helyszín: Kiskunlacháza Repülőtér N47’11.218’ E19’03.949’
Belépő: 2500 ft/fő (10 év alatt ingyenes)
Online jegy : http://onlinejegy.dragracing.hu/
Info: www.dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

A lap tetejére