Gyorsulási verseny, Kiskunlacháza, 2012.04.20-22.

A Dragracing.hu bemutatja a tavasz legnagyobb durranását!

Nemzetközi Honda találkozó, Gyorsulási verseny és Drift egy helyen!

Tudod hol van az a hely, ahol több ezer ember, gyönyörű lányok, különleges autócsodák, szélvész gyors motorok mind egy helyen megtalálhatók?

Igen, úgy van, április 20-21-22-én Kiskunlacházán újra benépesül a reptér.
Ezen különleges tavaszi hétvége, április 20-án déltől a két napos nemzetközi Honda találkozóval indul, ahova Európa minden részéből érkeznek a Honda szerelmesei, hogy megmutassák autójukat, és magukat egymásnak és a közösségnek.

Majd vasárnap április 22-én átadják helyüket a gyorsulás és drift szerelmeseinek. Elindul a gyorsulási és drift országos bajnokság, ahol az utcai autók mellett számos épített drag-drift autót csodálhatsz meg. Sőt amennyiben kedvet kapsz, te is kipróbálhatod magad, és autód a barátok, vetélytársak ellen. Itt valóban 50le-1500le-ig mindenki képviselteti magát. De a motorok rajongói sem járnak rosszul, hiszen Magyarország leggyorsabb motorjai szaggatják szét a reptér betonját.

A színvonalról a dragracing.hu csapata gondoskodik. A gyorsulásnál ragasztós pálya a legjobb tapadásért, óriási kijelzők a nézők tájékoztatására, a legmodernebb időmérő a versenyzők értékelésére. A driftnél kilinccsel előre lesz a jelszó, ahol az edzésből kiindulva nagyon sok nevezőre és nézőre lehet számítani.

Tehát minden adott, hogy jól érezzük magunkat, már csak te hiányzol, gyere el és te is éld át velünk ezt a csodálatos hétvégét.

„Dragracing” Gyorsulási Verseny – 2012. április 20-21-22-én

Helyszín:
Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603 vagy +47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"
Info: www.dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957Péntek-szombat-vasárnap 4.000.-/fő mely tartalmazza a pénteki edzés lehetőséget gyorsulásra, a szombati edzést és a döntőket a gyorsulásra, minden egyéb program ingyenes igénybevételét péntek, szombati napokon, mindhárom napi a belépőt és az ott alvás lehetőségét

Péntek-szombat 3.000.-/fő mely tartalmazza a pénteki edzés lehetőséget gyorsulásra, a szombati edzést és a döntőket a gyorsulásra, minden egyéb program ingyenes igénybevételét péntek, szombati napokon, mindkét napi a belépőt és az ott alvás lehetőségét péntekről szombatra.

Szombat-vasárnap 3500/fő a szombati edzést és a döntőket a gyorsulásra, minden egyéb program ingyenes igénybevételét, szombati napokon, mindkét napi belépőt és az ott alvás lehetőségét szombatról vasárnapra.

Szombat 2000/fő szombati edzést és a döntőket a gyorsulásra, minden egyéb program ingyenes igénybevételét, szombati napon

Vasárnap 2000/ fő

A gyorsulási részen pénteken és szombaton csak Hondával lehet versenyezni, de bármivel be lehet jönni a területre, vasárnap bármilyen járművel nyitott a versenyzés.

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Zola:

    A katalógusok is így hivatkoznak rá:

  • jegenye:

    "The Chevrolet Task Force was Chevrolet's successor to the Advance Design

A lap tetejére