II. BUDAPESTV8 2011. szept. 3-4.

II. BUDAPESTV8
AMERIKAI AUTÓS
KONVOJ&PIKNIK
2011. SZEPTEMBER 3-4.

A Lurdy-házas találkozók bónuszaként idén szeptember 3-án, szombaton nyárbúcsúztató kruizing, vénasszonyos gumipörgetés, hengerfej vakargatás várható a fővárosban. Gyülekező a Lurdy-háznál, a hátsó placcon szombat 9-től 12-ig. A tökéletes show állapot elérése érdekében a helyszínen ráncfelvarrás és autókozmetika is lesz, az EZWash vízpengés Jedi lovagjainak köszönhetően.

Délben hördülnek a motorok, laza D-be vagy vagány 1-esbe kattannak a váltókarok, és díszvendégünk, Wahorn "Cadillac Drive" András túra vezető sípjelére indul a konvoj a Mester utca irányába. A szakállas művész sok világot bejárt Eldorado-ját követve a Mester utca végén egy jobbos derékszög vonalát leírva a Ferenc körútra hajtunk, végigsöprünk a Blahán, majd az Oktogonnál ráfordulunk az Andrássy útra. Lassan lecsorgunk a Hősök tere érintésével a Dózsa György útig, végig a Verseny utca-Népstadionig. Az ÖMV kútnál kivételesen balra kanyarodunk, rátérünk a Veres Péter útra, aztán a Hungária körút mozgalmas kereszteződésében jobbra tekerjük a kormányt és irány a Népliget.

A röpke órás – reméljük cirógató napsütésben eltöltött – városnézés után a Szeptemberfeszt területére a Vajda Péter utcából hajtunk be. Igyekezzünk a biztonsági őrök iránymutatását betartva elfoglalni az amerikai autósoknak fenntartott helyeket.

A beparkolás után szabad program, indulhat a piknik a pázsiton, bandázódás, egymás vasainak a mustrálása, dicsérete, különleges ételek-italok elfogyasztása a fesztiválon.

Néhány közérdekű kiegészítő információ:

- A Szeptemberfeszt ingyenes gasztro-zenei családi rendezvény a Népligetben 2011. szeptember 3-4 között. Rengeteg színpaddal, zenekarral, konyhasátorral, bográccsal, ökörsütéssel. A részletes programok az alábbi webldalon láthatók: www.szeptemberfeszt.hu

- Mi, az amerikai autósok a Vajda Péter u. melletti, több száz méteres részen képviseljük a benzinvérű felét a társadalomnak.

- Délutáni, saját programjaink: kipuffogó hangnyomás mérés, közönségdíjas autó szépségverseny, hot rod és lowrider bemutató, filmes autók és eredeti rendőr járgányok.

- Igyekszünk a mindenkit irritáló "V8 autósimogatás" veszélyét minimálisra csökkenteni, autóinkat a Népligetben a kiállítás területén és időtartama alatt biztonsági őrök fogják vigyázni.

- Fontos! Mindenkit megkérünk arra, hogy a Kresz szabályait a Lurdy-ház parkolójában, a felvonulás közben és a Népligetben is tartsa be. Ittasan még véletlenül se üljön volánhoz. (sofőrszolgálat)

További információk: www.budapestv8.com

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • firtl:

    Én is erre az eredményre jutottam mint DRW.

  • DRW:

    Igazából csak az év elején volt 3 szín....

A lap tetejére