Chevrolet WTCC Hungaroring

Tisztelt Chevrolet Tulajdonos!

Valószínűleg értesült már arról, hogy június 4-5 én a Hungaroringen lesz a WTCC (World Touring Car Championship) következő fordulója, mégpedig idén először Magyarországon. Ez a világbajnoksági sorozat a Forma 1 után az egyik legnépszerűbb autóverseny.

Ezen a versenyen 2010-ben világbajnok lett a Chevrolet mind a Konstruktőri, mind a Versenyzői kategóriában. Az idei versenyek eddigi eredményei alapján is mindkét kupában első helyen áll a Chevrolet.

A Chevrolet méltóan szándékozik megjelenni a Hungaroringen, különös tekintettel a 100 éves fennállásunk évfordulójára. A program részeként szombaton tervezzük, hogy a ringen oldtimer Chevrolet-ket állítanánk ki, hogy mindenki gyönyörködhessen az autókban. Vasárnap pedig egy rövid felvonulást tervezünk az autókkal a tribünök előtt.

A résztvevők számára, akik eljönnek autóikkal, VIP Paddock jegyet tudunk biztosítani. Ehhez vendéglátás is tartozik a Chevrolet WTCC VIP sátorban. Készen állunk bizonyos költségtérítésre is, különös tekintettel az üzemanyagra.

Kérem, amennyiben felkeltettem érdeklődését és autójával részt szeretne venni az eseményen, jelentkezzen nálam. Nevem Kaszás Zoltán, elérhetőségem pedig zoltan.kaszas@gm.com vagy 0623447321

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • euromaci:

    Gratulálok! Ez komoly projekt, jó képekkel, leírással!

  • ARAB:

    1988 03 14 a gyártás

A lap tetejére