Fesler-Moss Camaro friss képek

Chris Fesler egyedi autó építő és Jon Moss a GM különleges autókért felelős részlegének volt vezetője még az év első felében bejelentette, hogy egyesítik erőiket. Áprilisban nyilvánosságra is hozták a részleteket és néhány számítógépes grafikát a várható modellekről.

Két tuning programot kínálnak a Chevrolet Camarohoz, és most friss képekkel hozakodtak elő a seriouswheels.com-on, immáron "hús-vér", kézzelfogható autókról.

A Limited Edition csomaggal kimondottan a gyűjtőket célozzák meg, és ahogy a nevében is szerepel, csak korlátozott darabszámot, évente 60 példányt terveznek építeni.

A kompresszoros LS-9-es motorral hajtott változatokat állítható coil-over felfüggesztéssel, első és hátsó stabilizátor rudakkal, 6 dugattyús fékekkel, 22 collos kerekekkel szerelik fel.

Az autók hatsebességes kézi váltót kapnak, a karosszériát rozsdamentes kiegészítőkkel díszítik, a fényszórókat a hűtőrács mögé rejtik, a beltér színét az autó külsejéhez igazítják, és komoly hifirendszerrel egészítik ki.

Mindegyik példány Chris Fesler és Jon Moss aláírását viseli majd, és a 150.000 dolláros árcédula egy kétnapos vezetési tréninget is magában foglal. Ha valaki meglévő autójához kéri a csomagot, 40.000 dollárt spórol meg az árból.

A Competition csomag a Limited felszereltség egyszerűbb, és korlátlan számban gyártott változata lesz. Ezek az autók motor csere nélkül, de feltöltő beépítésével, hasonló külső és belső átalakítások után 90.000 dolláros áron vásárolhatók meg.

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • golya32:

    2021.04.01.-én eladásra került.

  • golya32:

    !kép=comments/2021-04/606c07b470c79.jpg

A lap tetejére