Buick LaCrosse ráncfelvarrás

A 2008-as Buick LaCrosse az új Buick irányzat stílusjegyeit viseli az elején. Az egyedinek szánt, jobban felismerhető arc elemei a függőlegesen bordázott hűtőmaszk és a domború motorháztető.

A három felszereltségi szintben (CX, CXL és CXS) kapható autó gazdagabb belső tartalmat is kap, így a megszokott extrák mellett már a belépő CX modellben is alap a bőrkormány, a rablásgátló, a távindítási rendszer és a kétzónás klíma.

A CX és CXL modellek első kerekeit a már több mint 25 millió példányban eladott 3,8-as V6-os motor 200 lóerős teljesítményű harmadik generációja hajtja. A LaCrosse CXS 3,6 literes változó szelepvezérlésű alumínium V6-osa 240 lóerő leadására képes, a maximális nyomaték 90 százaléka rendelkezésre áll a percenkénti 1500-6000-es fordulatszám tartományban.

A 2008-as LaCrosse Super 5,3 literes Active Fuel Management (AFM) technológiával felvértezett V8-as motorja 300 lóerőt teljesít, ezzel a szedánt 0-ról 60 mérföld per órás sebességre 5,7 másodperc alatt gyorsítja fel. Az AFM technológia észrevétlenül vált a nyolchengeres és négyhengeres meghajtás között, ezzel üzemanyagot takarít meg.

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • euromaci:

    Gratulálok! Ez komoly projekt, jó képekkel, leírással!

  • ARAB:

    1988 03 14 a gyártás

A lap tetejére